Lunds universitet firar 350 år. Läs mer på lu.se

LU:s pedagogiska utvecklingskonferens firar 10 år

Den 23 november 2017 hålls Lunds universitets sjätte pedagogiska utvecklingskonferens.

Målgrupp för denna konferens är ALLA med pedagogiska uppdrag – lärare, forskarhandledare, studievägledare, studierektorer, utbildningsadministratörer, utbildningsledare, osv.

Konferensen skapar en organiserad möjlighet för lärare och andra inom universitetet att dela kunskap och erfarenheter av pedagogiska utvecklingsfrågor på samtliga nivåer – från grundnivå till forskarnivå, från enskilda kursmoment till hela program. En möjlighet till dialog, inspiration och kritisk diskussion om lärande, undervisning och lärarskap!

Var: Konferensen kommer att hållas på LUX och SOL, med inledning i LUX hörsal
När: 23 november 2017 med registrering fr. o. m. kl. 08.30

Anmäl dig till konferensen här.

Var med och utforma konferensens innehåll genom att skicka in ett bidrag! Mellan den 18 april och 21 augusti tar vi emot abstracts för bedömning.

Keynote för konferensen är Ray Land, professor vid University of Durham, UK. Titeln på hans presentation är Threshold Concepts and Troublesome Knowledge: a transformational approach to learning (abstrakt här (PDF 197 kB), presentation av Ray Land här (PDF 193 kB)).

Mer information om konferensen finner du på http://www.ahu.lu.se/utveckling/konferenser/utvecklingskonferens-17/

Varmt välkomna!
Organisationskommittén