Lunds universitet firar 350 år. Läs mer på lu.se

”Så skulle jag gjort, om jag vore rektor.” Rektors ledningsråd – live!

Den 2 mars öppnar rektors ledningsråd upp för alla anställda och studenter i ett öppet seminarium – Rektors ledningsråd – live!

Rektor och ledningsrådet kommer på seminariet få reda på hur de borde göra för att förverkliga den strategiska planen. Deltagarna på utbildningen Erfaren ledare har tagit fram förslag till hur den strategiska planen ska bli verklighet. Nu presenteras förslaget av kursdeltagarna under rubriken ”Så skulle jag gjort, om jag vore rektor.”

Du är då varmt välkommen att lyssna, diskutera eller ställa frågor direkt till kursdeltagarna från Erfaren ledare eller ledningsrådet. Är det så här den strategiska planen ska omsättas i handling? Rektor Torbjörn von Schantz leder diskussionen.

När: Torsdagen den 2 mars klockan 16–17
Var: Palaestra, hörsalen
Hur: Ingen föranmälan krävs, mingel en halvtimme efteråt då det serveras förfriskningar

Varmt välkommen!
Torbjörn von Schantz, rektor Lunds universitet

Rektors ledningsråd består av rektor, prorektor, vicerektorer, förvaltningschefen samt samtliga dekaner/motsvarande samt studentrepresentanter. Det är i detta forum som rektor diskuterar och tar in synpunkter inför de större besluten vid universitetet.

Rektors ledningsråd – live! är ett öppet forum dit universitetets anställda och studenter bjuds in. Det kommer att anordnas en gång per termin och ha ett nytt ämne varje gång. Syftet är att öppna upp för dialog och ta in synpunkter. Rådet sammanträder och diskuterar under detta öppna forum i Hörsalen i Palaestra.

Sidansvarig:

Webbplatsansvarig: medarbetarwebben [at] lu.se