Lunds universitet firar 350 år. Läs mer på lu.se

Var med och förbättra Universitetsbiblioteket

Vi som jobbar på UB vill att du som använder dig av UB:s lokaler, system och service ska ha en så bra upplevelse som möjligt. För att åstadkomma detta behöver vi din hjälp!

Universitetsbiblioteket ansvarar för de flesta av de söksystem som du använder när du söker efter böcker eller annat material. För att kunna vidareutveckla dessa system, men även vår övriga verksamhet, så söker vi intresserade testpersoner till en panel.

Alla kan vara med i panelen, det spelar ingen roll om du är student, anställd vid universitetet eller inte har någon koppling alls till Lunds universitet. Du behöver inte heller ha ett lånekonto eller vara van vid att använda våra tjänster eller ofta besöka biblioteket. Vi arbetar aktivt mot diskriminering i vår verksamhet och därför eftersträvar vi att ha ett så brett spann av testpersoner som möjligt.

När vi ska genomföra en undersökning skickar vi ut en fråga till hela eller delar av testpanelen, och då kan du anmäla om du vill delta i just denna undersökning. Varje gång du deltar i en undersökning får du som tack två biobiljetter.

I höst kommer vi att genomföra två undersökningar, en användbarhetsundersökning av Lunds universitets biblioteks gemensamma webbplats och en undersökning av hur tillgängliga skyltarna på UB är.

Välkommen med din anmälan!

Anmäl dig till testpanelen här

2017-11-13
Var med och förbättra Universitetsbiblioteket
2017-11-06
Sociala innovationer vid LU?
2017-11-06
Sök medel för insatser för jämställdhet eller mot diskriminering
2017-11-06
Värdekonflikter och saklighet i det internationella seminarierummet