Lunds universitet firar 350 år. Läs mer på lu.se

Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.

Ett nytt Ladok - Ladok3

Under 2018 kommer Lunds universitet att få en ny version av Ladok, kallad Ladok3, som är tänkt att förenkla och bättre stödja studieadministrationen.  Ladok3 innebär ett helt nytt modernt webbgränssnitt i stället för den nuvarande Windows-klienten.

Den nya versionen av Ladok kommer delvis att medföra förändrat arbetssätt och kommer till större del än dagens Ladok att bygga på självbetjäning. Ladok3 kommer också med ett nytt studentgränssnitt, som troligtvis ersätter stora delar av dagens studentportal.

Ladok3 utvecklas nationellt inom ramen för Ladokkonsortiet, men införandet av systemet sköts av respektive lärosäte genom lokala införandeprojekt. Lunds universitets införandeprojekt startade sommaren 2013.

Information om införandet av Ladok3 på Lunds universitet

Bloggen "Ladok3 på LU" uppdateras löpande med nyheter om införandeprojektet på Lunds universitet. Du som önskar få aktuell information om Ladok3-projektet kan registrera dig för att få e-post varje gång ett inlägg skrivs på bloggen.

Läs bloggen "Ladok3 på LU"

Projektgrupp

Karim Andersson är projektledare för införandet av Ladok3 på Lunds universitet. I projektgruppen ingår även Boel Nilsson (kommunikatör för Ladok3-projektet), Hans Persson (Ladokavdelningen), Leopold Schmidt (Ladokavdelningen), Tarmo Haavisto (Student och utbildning) och Martin Åfeldt (LDC).

Ordförande i styrgruppen är Bo-Anders Jönsson (vice ordf. Utbildningsnämnden)

Sidansvarig:

Kontaktinformation

Karim Andersson
Projektledare för införandet av Ladok3 på Lunds universitet
+46 46 222 09 38
karim.andersson [at] kansli.lth.se

Boel Nilsson
Kommunikatör för Ladok3-projektet
+46 46 222 02 75
boel.nilsson [at] stu.lu.se

Telefon: 046-222 00 00 (växel)
Postadress: Box 117, 221 00 LUND
Organisationsnummer: 202100-3211
Fakturaadress: Box 188, 221 00 LUND

Webbplatsansvarig: medarbetarwebben [at] lu.se
Om den här webbplatsen