Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Karriärutveckling för forskargruppsledare

Lunds universitet har ett brett utbud av aktiviteter som på ett eller annat sätt bidrar till karriärutveckling för nya eller blivande forskargruppsledare.

Det ingår det flera ansvarsområden i rollen som akademisk ledare vid Lunds universitet. Vi vill att du ska kunna fatta välinformerade beslut som rör din forskargrupp, men också beslut som handlar om din egen karriär, både inom och utanför akademin.

Alla karriärutvecklande aktiviteter ges, med några få undantag, på engelska. Alla aktiviteter är anpassade för målgruppen akademiska ledare och alla aktiviteter kommer på ett eller annat sätt att bidra till din kompetens- och karriärutveckling.

Kurser och program för chefer och ledare

Se program och kurser för ledare och chefer vid Lunds universitet

Karriärutvecklande aktiviteter

Kontakt

Åsa Thormählen
Internationell koordinator
+46 46 222 70 15
asa [dot] thormahlen [at] hr [dot] lu [dot] se

Heidi Nilsson
Utbildningsadministratör
+46 46 222 34 06
heidi [dot] nilsson [at] hr [dot] lu [dot] se