Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Karriärutveckling för doktorander

Lunds universitet har ett brett utbud av aktiviteter som på ett eller annat sätt bidrar till doktoranders karriärutveckling. Här kan du läsa mer om dina möjligheter.

Möjligheter för kompetensutveckling för doktorander

Klicka på bilden eller här för att se den i större format (PDF 50 kB, ny flik)

För vem?

Oavsett om du just påbörjat dina forskarstudier, håller på att förbereda inför disputationen eller befinner dig där någonstans emellan finns det all anledning för dig att fundera över din (framtida) karriär. Efter disputation kan karriären vara inom eller utanför akademin, i Sverige eller utomlands.

Din karriärutveckling

Din karriär är en konsekvens av val som du gör. För att det ska bli lättare för dig som doktorand att fatta välinformerade beslut om din karriär har vi samlat seminarier, workshops, kurser med mera som på ett eller annat sätt har med din karriärutveckling att göra under ett tak – vårt karriärkoncept för doktorander. Du kan välja att delta i en aktivitet eller i alla.

Så funkar det

Med några få undantag ges alla aktiviteter på engelska, samt är kostnadsfria både för dig som individ och för din institution/motsv. Alla aktiviteter är anpassade för doktorander och alla aktiviteter kommer på ett eller annat sätt att bidra till din karriärutveckling. Aktiviteterna ger inga poäng och ger inte rätt till förlängning.

Många av aktiviteterna finns i Kompetensportalen, där du också anmäler dig till dem.

Aktiviteter

Mer information

I högermarginalen kan du se om din fakultet också har aktiviteter som har med din karriär att göra, samt hitta läs-tips på temat karriärutveckling för akademisk personal.

Sidansvarig:

Telefon: 046-222 00 00 (växel)
Postadress: Box 117, 221 00 LUND
Organisationsnummer: 202100-3211
Fakturaadress: Box 188, 221 00 LUND

Webbplatsansvarig: medarbetarwebben [at] lu [dot] se
Om den här webbplatsen