Coachning för chefer och ledare

Behöver du stöd i din chefsroll? Lunds universitet har upphandlat konsulter som du kan kontakta för individuell coachning.

Om du är intresserad av individuell coachning finns en möjlighet till detta via universitetets upphandlade konsulter inom chef- och ledarutveckling. Du väljer coach utifrån önskemål och aktuell situation.

Om coachningsuppdraget är mindre än 40 timmar kan du beställa det direkt av någon av upphandlade leverantörer utan en andra konkurrensutsättning. Kostnaden för ett coachningsuppdrag belastar din organisation. Tänk på att förankra kostnaden med din chef.

Kontaktuppgifter till konsulter

Sidansvarig:

Kontakt

Kontakta din närmaste chef eller personalfunktion inom din institution/fakultet eller motsvarande