Enkät undersöker övergången till distansundervisning

Nyligen har drygt 5 000 enkäter skickats ut till undervisande personal vid Lunds universitet.

Målet är att få en övergripande bild av hur lärare upplevt övergången till distansundervisning i samband med Coronautbrottet. Undersökningen är kopplad till en enkätstudie vid Uppsala universitet vilket möjliggör jämförelser mellan lärosätena.

– Det är viktigt att vi som det största lärosäte i landet fångar upp och tillgängliggör erfarenheter av undervisningssituationen under våren och därför är det angeläget att så många som möjligt svarar på enkäten. Ett stort deltagande ger undersökningen mer tyngd och resultaten större trovärdighet, säger Mattias Renehed på Avdelningen Kvalitet och utvärdering.

Har du frågor om enkätundersökningen är du välkommen att kontakta Avdelningen Kvalitet och utvärdering: mattias [dot] renehed [at] stu [dot] lu [dot] se (Mattias Renehed)

Tack för er medverkan!