Nominera din kandidat till 2020 års administrativa pris!

Anställda och studenter vid Lunds universitet inbjuds härmed att föreslå kandidater till Lunds universitets administrativa pris 2020, senast den 1 november.

Genom priset vill universitetsledningen uppmärksamma utmärkta insatser i administrationen inom hela universitetet. Lunds universitets administrativa pris ska utdelas årligen till anställd vid Lunds universitet för utmärkta administrativa insatser av innovativ karaktär som bidragit till universitetets utveckling eller för service och effektivitet utöver det vanliga. Rektor kommer att utse en eller två pristagare som tilldelas en prissumma på 15 000 kr som ska användas av pristagaren för egen kompetensutveckling. Pristagaren får utöver detta även ett diplom.

Anvisningar:
Nomineringen ska skickas i sin helhet till johanna [dot] albihn [at] rektor [dot] lu [dot] se senast den 1 november 2019. Nomineringar som saknar utförlig beskrivning beaktas ej (se punkt 2 nedan). Nomineringen får omfatta max en sida.

Följande ska ingå i nomineringen (använd nedanstående rubriker i den ordning de anges):

1. Namn, titel, institution/avdelning/motsvarande, e-post och telefonnummer för den nominerade.
  2. Utförlig beskrivning av på vilket sätt den nominerade utfört administrativa insatser av innovativ karaktär som bidragit till universitetets utveckling eller på vilket sätt den nominerade ger service och är effektiv utöver det vanliga.
  3. Förslagsställarens namn, e-post och telefonnummer.