Nominera din kandidat till 2021 års administrativa pris!

Anställda och studenter vid Lunds universitet inbjuds härmed att föreslå kandidater till Lunds universitets administrativa pris 2021. Genom priset vill universitetsledningen uppmärksamma utmärkta insatser i administrationen inom hela universitetet. Nomineringen måste skickas in senast den 30 oktober.

Lunds universitets administrativa pris ska utdelas årligen till anställd vid Lunds universitet för utmärkta administrativa insatser av innovativ karaktär som bidragit till universitetets utveckling eller för service och effektivitet utöver det vanliga. Rektor kommer att utse en eller två pristagare som tilldelas en prissumma på 15 000 kr som ska användas av pristagaren för egen kompetensutveckling. Pristagaren får utöver detta även ett diplom.

Anvisningar:

Nomineringen öppnar den 1 oktober och nomineringen ska skickas i sin helhet till johanna [dot] albihn [at] rektor [dot] lu [dot] se senast den 30 oktober 2020. Nomineringar som saknar utförlig beskrivning beaktas ej (se punkt 2 nedan). Nomineringen får omfatta max en sida.

Följande ska ingå i nomineringen (använd nedanstående rubriker i den ordning de anges):

1. Namn, titel, institution/avdelning/motsvarande, e-post och telefonnummer för den nominerade.
  2. Utförlig beskrivning av på vilket sätt den nominerade utfört administrativa insatser av innovativ karaktär som bidragit till universitetets utveckling eller på vilket sätt den nominerade ger service och är effektiv utöver det vanliga.
  3. Förslagsställarens namn, e-post och telefonnummer.