Ny sektionschef för Student och utbildning

Rekryteringen av ny sektionschef för sektion Student och utbildning är nu klar, det blir Carolina Rytterkull.

Det har varit flera kompetenta och kvalificerade sökande och valet har inte varit lätt. Men valet föll på Carolina Rytterkull, vars meriter och kvalifikationer bäst lever upp till den kravprofil som har satts för tjänsten.

Carolina Rytterkull arbetar för närvarande på LTH:s kansli som utbildningschef och biträdande kanslichef. Hon har en lång erfarenhet av chefsuppdrag och utvecklingsarbete inom utbildningssektorn, även före sin tid vid Lunds universitet. Carolina Rytterkull börjar på sin nya tjänst den 1 april 2020.

Thomas Achen fortsätter som tf sektionschef tills den 31/12. Därefter kommer Margareta Nordstrand gå in som tf sektionschef  under tiden 1 januari – 31 mars tills Carolina Rytterkull är på plats. Margareta Nordstrand kombinerar detta uppdrag med sin roll som sektionschef för Externa relationer under denna begränsade tid.

Carolina Rytterkull

Carolina fotrograferad utomhus