Lunds universitet firar 350 år. Läs mer på lu.se

Publicera dig i The Conversation – workshops och information 20-26 september

Intresserad av att skriva för The Conversation?
Mellan den 20-26 september kommer Miriam Frankel, redaktör, till Lunds universitet för att berätta om hur man pitchar och skriver för The Conversation samt träffar forskare enskilt som vill börja skriva.

Två gemensamma föreläsningar finns för dig som vill höra allmänt hur man pitchar och skriver för The Conversation.

Öppen föreläsning med information ges:

Torsdag den 21 september kl. 10-11 Palaestra nedre, Universitetsplatsen

Torsdag den 21 september kl. 15-16 Palaestra nedre, Universitetsplatsen

Om du vill diskutera en idé enskilt med Miriam Frankel någon av dagarna mellan den 20-26 september, kontakta din pressansvariga/kommunikatör som koordinerar hennes tider. Alla enskilda samtal hålls i U129, Universitetshuset, Lund.

Kontaktpersoner för dig som vill veta mer eller boka enskild träff med The Conversation under veckan:

Samhällsvetenskapliga fakulteten: Ulrika [dot] oredsson [at] kommunikation [dot] lu [dot] se (Ulrika Oredsson)

HT-fakulteterna: Gisela [dot] Lindberg [at] kansliHT [dot] lu [dot] se (Gisela Lindberg)

Naturvetenskapliga fakulteten: lena [dot] bjork_blixt [at] science [dot] lu [dot] se (Lena Björk Blixt)

Medicinska fakulteten: katrin [dot] stahl [at] med [dot] lu [dot] se (Katrin Ståhl)

Ekonomihögskolan: evelina [dot] linden [at] ehl [dot] lu [dot] se (Evelina Lindén)

LTH: kristina [dot] lindgarde [at] kansli [dot] lth [dot] se (Kristina Lindgärde)

Juridiska fakulteten: matilda [dot] wadenback [at] jur [dot] lu [dot] se (Matilda Wadenbäck)

Konstnärliga fakulteten: jessica [dot] arwidsson [at] kanslik [dot] lu [dot] se (Jessica Arwidsson)

USV: noomi [dot] egan [at] rektor [dot] lu [dot] se (Noomi Egan)

Besök webbsiten: https://theconversation.com/uk

Här pitchar du: https://theconversation.com/uk/pitches