Utvärdering av Lunds universitets 350-årsjubileum

Jubileet börjar nu närma sig sitt slut och Lunds universitet vill undersöka hur jubileet har tagits emot bland anställda, men även hos studenter och allmänhet.

Från ett slumpmässigt urval så har några av er nu fått en inbjudan till undersökningen. Jubileumskansliet skulle vara mycket tacksamma om ni ville svara på denna korta enkät som tar cirka fem minuter att genomföra. Dina svar är viktiga!

Resultatet av undersökningen kommer att ge ökad insikt om vad Lunds universitet kan ta med sig från jubileet in i framtiden. Resultaten presenteras i en framtida rapport och det är Sifo som har fått i uppdrag att utvärdera satsningen på jubileet.

Om du har frågor om undersökningen vänligen kontakta Louise Pierce, jubileumskansliet, via epost: louise [dot] pierce [at] kommunikation [dot] lu [dot] se

Läs mer om jubileet på lu.se/350

Bild från invigningsfesten av 350-årsjubileet. Foto: Kennet Ruona.
Bild från invigningsfesten av Lunds universitets 350-årsjubileum. Här studenter i väntan på insläpp. Foto: Kennet Ruona.

2018-08-16
Kurs i presentationsteknik
2018-05-31
Svenska forskningsbiblioteken säger upp avtalet med det stora vetenskapliga förlaget Elsevier