Åtta kandidater kallas till intervju för rektorstjänsten

Nu har rekryteringsgruppen beslutat vilka kandidater som ska kallas till en första intervju för rektorstjänsten. Under mars ska rekryteringsgruppen intervjua kandidaterna.

Under mars skulle rekryteringsgruppen ha intervjuat kandidaterna, men det är nu framskjutet. Till den första intervjuomgången har följande personer kallats:

• Fredrik Andersson, professor Lunds universitet
  • Mats Benner, professor Lunds universitet
  • Christofer Edling, professor Lunds universitet
  • Cecilia Lundberg, professor Lunds universitet
  • Erik Renström, professor Lunds universitet
  • Mia Rönnmar, professor Lunds universitet
  • Sylvia Schwaag Serger, professor Lunds universitet
  • Viktor Öwall, professor Lunds universitet

Efter att rekryteringsgruppen intervjuat kandidaterna inleds nästa steg i processen. I maj skulle en eller flera kandidater presenteras för Universitetskollegiet, men det är nu framskjutet till i september.