Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Engagemang och interaktivitet i din undervisning

Bild på en skrikande pojke framför en mikrofon.

Nu har arbetsgruppen bakom Digitala lärmiljöer ställt samman artiklar och guider kring hur man kan göra undervisning online mer varierat vilket både gör det roligare och utökar de pedagogiska möjligheterna. De bjuder även in till en workshop för att träffa experterna.

Under det gånga året har vi alla behövt jobba mycket med onlineundervisning, och vi har ofta fått improvisera fram lösningar för stunden. Det är inte alltid lätt att hålla både studenter och lärare engagerade när vi inte kan träffas!

Se artiklar och guider för hur du kan pimpa din digitala undervisning 

Workshop med experter på on-line undervisning

14 juni 2021 13:00 till 15:15 | Workshop

Det ges även en workshop kring hur du kan få mer interaktivitet och engagemang när du undervisar i Canvas, Zoom, Studio och våra övriga verktyg. Artikelförfattarna och experter på våra verktyg kommer att finnas tillgängliga för att diskutera ämnet, hjälpa till med problemlösning och ge förslag på hur du kan planera sin undervisning. Ingen föranmälan krävs!
Artiklar och workshop finns än så länge enbart på svenska.

Delta i workshopen via zoom