Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Engelska för TA-personal våren 2022

Keyboard with the text sign English. Mostphotos.

Våren 2022 erbjuds återigen universitetets interna kurser i engelska för TA-personal. Kurserna är kostnadsfria för dig som deltar och för din institution eller motsvarande. Du hittar kurserna i engelska för TA-personal via Kompetensportalen.

Sök i Kompetensportalen på kurser som ges på engelska så hittar du dem ganska enkelt (det finns direktlänkar nedan också, som kan användas efter att du har loggat in på Kompetensportalen). På kompetensportalen framgår kursernas scheman (om du klickar på ”Gå till anmälan”) och antalet träffar, och du kan även läsa mer om vad de innehåller. Sista anmälningsdag för de olika kurserna framgår både nedan och på Kompetensportalen.

Våren 2022 erbjuds följande kurser. En del har blivit fulltecknade, men några platser finns kvar och du kan alltid skriva upp dig på väntlistan:

Vid eventuella frågor om engelska för TA-personal, kontakta Lene Nordrum (lene [dot] nordrum [at] englund [dot] lu [dot] se) eller Fabian Beijer (fabian [dot] beijer [at] englund [dot] lu [dot] se).