Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

FALF 2023 arbetets gränser – nationell konferens 14-16/6

Logotyp för Forum för arbetslivsforskning.

Vilka funktioner fyller arbete? Hur omförhandlas gränserna för, i och mellan arbete, familjeliv och fritid i dåtid, samtid och framtid? Vilka gränser har suddats ut och vilka har förstärkts?

Forum för arbetslivsforskning (FALF) och Lunds universitet väl¬komnar nu forskare och praktiker från olika discipliner till en konferens på temat Arbetets gränser.

Arbetet och dess gränser är under ständig förhandling och förändring. Detta kommer bland annat till uttryck i hur arbete organiseras, prioriteras och värderas. Tjänster som tidigare tillhörde den privata sfären erbjuds idag ofta på marknader och traditionella näringar genomgår förändringar som tänjer på gränser på olika sätt.

Tid och plats: 14 - 16 juni 2023, Dunkers Kulturhus, Helsingborg.

För mer information om abstract, anmälan och arrangemang: FALF 2023 Arbetets gränser | Historia (lu.se)