Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Hållbarhetsforum får utökat uppdrag med studenter och inom utbildning

Vattendroppe på ett blad.

Rektor har beslutat att ge Hållbarhetsforum ett utökat uppdrag med ökade resurser med fyra miljoner kronor om året från två miljoner kronor om året från och med 2021.

Rektor har beslutat att ge Hållbarhetsforum ett utökat uppdrag med ökade resurser med fyra miljoner kronor om året från två miljoner kronor om året från och med 2021. Hållbarhetsforum blir också permanent, hållbarhetsfrågorna är långsiktiga.

Den största förändringen i Hållbarhetsforums uppdrag är satsningen på ökad hållbarhet i utbildningarna samt ökad studentmedverkan. Detta är ett viktigt steg för att kunna genomföra hållbarhetsstrategin på ett effektivt sätt.

Hållbarhetsforums roll som strategiskt ledningsstöd har också förtydligats, så att forumets styrgrupp blir en viktig länk till fakulteternas arbete med hållbarhetsfrågor.

Läs mer om Hållbarhetsforum på deras blogg