Hälsovetenskapens dag – i pandemins spår 12/10

Kvinna med munskydd sitter på ett tåg. IStock.

Den 12 oktober arrangerar IHV Hälsovetenskapens dag – i pandemins spår. Målgruppen är forskare, kliniker, studenter och intresserad allmänhet.

Hur upplevde vårdpersonalen covid-19-pandemin? Hur kändes det för äldre att plötsligt tillhöra en riskgrupp? Hur påverkar långtidscovid fysisk aktivitet och livstillfredsställelse? Institutionen för hälsovetenskaper bjuder in till en eftermiddag på temat ”I pandemins spår”.

Ta del av ett innehållsrikt program med korta föreläsningar, möjlighet till frågor, fika och mingel med forskarna.