Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

HR-strategier för forskare – ansökan om certifiering

Den 18 juni skickade Lunds universitet in ansökan om certifieringen HR Excellence in Research till Europeiska unionens kommission och vi hoppas få ett svar på ansökan under hösten 2020.

Certifieringen kommer att innebära att Lunds universitet dels uppfyller många av de högt ställda EU-kraven på en ansvarsfull och professionell arbetsgivare, dels har åtagit sig ett kontinuerligt kvalitetsarbete. I den handlingsplan som Lunds universitet har tagit fram finns åtta utvecklingsområden och en rad konkreta åtgärder som universitetet ska genomföra.

Läs mer på lu.se

För engelska finns information på lunduniversity.lu.se