Innovationsafton den 25 oktober

Universitetshuset i skymning.

Hjärtligt välkommen till en kväll i Universitetshuset fylld med inspiration, nya idéer, skratt och goda samtal!
Innovationsafton bjuder på framföranden på scen, mingel, utställning och prisutdelning av priset Framtidens innovationer.

Var med och hylla innovationskraften vid universitetet tillsammans med intressanta och aktuella personer med olika perspektiv på innovation. Under kvällen möter du bland annat konsumtionsforskare Sofia Ulver, Oatlys innovationschef Sofia Ehlde och David Polfeldt, tidigare vd på Massive Entertainment. Dessutom får du uppleva magisk underhållning!

Du får också en blick in i framtiden och träffa några av de mest lovande idéerna vid universitetet idag. Lunds universitets och Sparbanken Skånes pris för Framtidens innovationer 2022 delas ut och finalisterna pitchar sina idéer. På plats finns även några av tidigare års pristagare.

Tid och plats: 25 oktober, klockan 17:30- 21, Universitetshuset, Aulan

Evenemanget är öppet för alla och riktar sig till alla i allmänhet och LU medarbetare i synnerhet, men anmäl din närvaro.

Länk till föranmälan: Innovationsafton 2022 (ungpd.com)

Mer information: Tävling: Framtidens innovationer | Lunds universitets innovationsverksamhet

Kontaktperson: Lotte Larsen: lotte [dot] larsen [at] innovation [dot] lu [dot] se