Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

För lärande i en digital värld

Soundtrap från Unsplash.com

Enheten för undervisningsstöd erbjuder ett brett stöd för undervisande personal som vill använda digitala verktyg på ett pedagogiskt sätt i undervisningen.

På enheten för undervisningsstöd arbetar verktygsspecialister, pedagoger och administratörer tillsammans för att främja användningen av innovativa tekniker i undervisningen. De stöttar gärna dig och ditt arbetslag i att använda digitala verktyg på ett sätt som skapar ett meningsfullt lärande för studenterna.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Några gånger per termin skickar vi ut ett nyhetsbrev som lyfter nytt material på vår webbplats education.lu.se. Nyhetsbreven är ett sätt för dig att hålla dig uppdaterad om digitala verktyg i högre utbildning – de innehåller forskningsresultat, verktygsnyheter, berättelser från lärare och tips om hur du kan hantera utmaningarna och dra nytta av möjligheterna med digitaliseringen i din undervisning. Ibland har nyhetsbreven teman – exempel på teman från året som gått är inkluderande undervisning och artificiell intelligens.

Ta del av pedagogiska resurser och få skräddarsydd handledning

Vi erbjuder en rad pedagogiska resurser som guider, workshoppar och handledningar som är utformade för att hjälpa dig som undervisar att förbättra dina digitala kunskaper. Hitta de verktyg som passar dina kurser och få tips om hur du skapar en engagerande, inkluderande och effektiv undervisningsmiljö. Är du intresserad av mer fördjupad utbildning i verktygen eller behöver hjälp att hitta rätt kommer vi gärna ut och besöker ditt lärarlag och ger skräddarsydd handledning.
 
Allt material finns samlat på education.lu.se. Ta del av guider, kalendarium, nyheter och mycket annat.

Tillsammans kan vi fortsätta att utveckla lärandet i en digital värld och ge studenterna bästa möjliga förutsättningar både under och bortom studierna.

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Engagerade lärare sökes

På enheten samverkar undervisande personal från samtliga fakulteter och vi vill gärna ha fler engagerade lärare som deltar i verksamheten på deltid. Är du intresserad? Hör av dig till oss! digital [at] education [dot] lu [dot] se