Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

LINXS, Lund Institute of Advanced Neutron and X-ray Science, utlyser ett nytt tematiskt område

Illustration av LINX lokaler

LINXS bjuder in forskargrupper vid partnerorganisationer (nuvarande partner är Lunds universitet) att ansöka om möjligheten att få forma ett tema vid institutet 2022

Ett tema är kopplat till ett eller flera av LINXS fokusområden och involverar forskning som syftar till att utveckla och använda neutron- och röntgentekniker; från experiment genom datainsamling till dataanalys, inklusive simulering och teori. Aktiviteter inom ett tema koordineras av en så kallad kärngrupp (Core Group) och organiseras i arbetsgrupper som fokuserar på olika forskningsfrågor och aktiviteter.

Sista ansökningsdatum: 18 juni 2021, 17:00 (ansökan ska vara på engelska)

Ansök och läs mer på LINXS.se