Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Lönerevisionen: Dags för lönesättande samtal för Saco-S medlemmar och oorganiserade medarbetare

En man som sitter i ett samtal. Mostphotos.

Du som är medlem i Saco-S, eller inte är medlem i någon facklig arbetstagarorganisation (det vill säga är oorganiserad), ska snart ha ett så kallat lönesättande samtal med din chef.

Enligt universitetets tidplan för årets lönerevision kommer de lönesättande samtalen att hållas mellan mitten av november till mitten av december
 
I samtalet ska du och din chef tillsammans diskutera din prestation under den bedömningsperiod som ligger till grund för årets lönerevision (1 oktober 2021 – 30 september 2022). Utifrån detta kommer din chef att motivera och delge dig din nya lön.  
 
För dig som är medlem i OFR eller Seko kommer den nya lönen att fastställas genom en förhandling med OFR respektive Seko, i vilken din chefs löneförslag ligger till grund. Det innebär att du kommer att bli delgiven din nya lön först när Lunds universitet och OFR respektive Seko är helt överens om samtliga individuella löner.   

Läs gärna mer om lönepåverkande faktorer (Medarbetarwebben)