Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Nominera kandidater till universitetets administrativa pris 2024

Foto från årshögtiden 2017.

Medarbetare och studenter vid universitetet inbjuds att föreslå kandidater till Lunds universitets administrativa pris 2024, senast den 6 november 2023. Genom priset vill universitetsledningen uppmärksamma utmärkta insatser i administrationen inom hela universitetet.

Lunds universitets administrativa pris delas årligen ut till en medarbetare vid Lunds universitet för utmärkta administrativa insatser av innovativ karaktär som bidragit till universitetets utveckling eller för service och effektivitet utöver det vanliga. Rektor utser en eller två pristagare som tilldelas en prissumma på 15 000 kronor som ska användas av pristagaren för egen kompetensutveckling. Pristagaren får utöver detta även ett diplom som delas ut vid årshögtiden.

Anvisningar:

Nomineringen ska skickas i sin helhet till carina [dot] wickberg [at] rektor [dot] lu [dot] se senast den 6 november 2023. Nomineringar som saknar utförlig beskrivning beaktas inte (se punkt 2 nedan). Nomineringen får omfatta max en A4 sida.

Följande ska ingå i nomineringen (använd nedanstående rubriker i den ordning de anges):

  1. Namn, titel, institution/avdelning/motsvarande, e-post och telefonnummer för den nominerade.
  2. Utförlig beskrivning av på vilket sätt den nominerade utfört administrativa insatser av innovativ karaktär som bidragit till universitetets utveckling eller på vilket sätt den nominerade ger service och är effektiv utöver det vanliga.
  3. Förslagsställarens namn, e-post och telefonnummer.