Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Nu är det dags för Lundaloppet på nytt sätt!

Lundaloppetannons med beskrivande text: fem lopp mellan maj-augusti.

Lundaloppet 2021 blir av, men i år erbjuder vi inte bara ett lopp – utan hela fem! Vi håller på traditionen att Lundaloppet ska spegla stadens alla miljöer. De fem olika loppen springs på fem banor och i fem olika delar av Lund, en vecka i månaden mellan april och augusti.

Lunds universitet bjuder som vanligt sina anställda på anmälningsavgiften till Lundaloppet. Varje deltagare anmäler sig individuellt via länken nedan och identifierar sig som anställd genom att ange sin e-postadress som slutar på lu.se eller lth.se.

Man kan också bilda lag på minst 4 personer som kan tävla mot varandra eller mot andra lag. Roligast är det om du kan bilda lag bland dina arbetskamrater - ni behöver inte springa tillsammans.

Alla loppen är ”öppna lopp”. Det betyder att start- och målfållor står uppställda under en hel vecka (måndag-söndag). Under den veckan springer du individuellt eller i små grupper när det passar dig, så ofta du vill och så många varv du vill. Du måste boka en starttid så att det högst blir 8 på banan samtidigt, men du kan lätt ändra din tid.

Tiden du springer på registreras med ett chip i din nummerlapp, men det är inte bara tiden som räknas utan också hur långt du – eller ditt lag – springer totalt. Det är inte bara frågan om vem som springer bäst utan också om vem som springer mest. Med det som utgångspunkt skapar vi många roliga tävlingar i tävlingen.