Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Ny bokklubb med kända författare

Kollage av böcker.

I sommar startar Alumnnätverket en bokklubb med fem böcker och fem författarsamtal. De har tillsammans valt ut fem böcker i olika genrer. Alla böckerna är skrivna av välkända författare och tillika alumner.

Som LU-medarbetare kan du också gå med i alumnnätverket, även om du inte pluggat vid universitetet. Om du går med kan du också vara med och läsa de utvalda böckerna och få inbjudningar till författarsamtalen till hösten.

Du väljer själv vilka av böckerna och när i tiden du vill läsa – och till hösten är du välkommen att delta i våra digitala författarsamtal som leds av Författarskolans Anna Clara Törnqvist. Du kommer att kunna ställa alla dina frågor via chatten och diskutera böckerna direkt med författarna och andra alumner.

Läs mer om Alumnnätverket och Författarskolans bokklubb i sommar!

Läs artikel i LUM om bokklubben