Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Ny resebyrå från och med 1 februari 2023

Resenärer på en flygplats med tv-skärmar med avgångar.

Från och med den 1 februari ska alla resebokningar göras via BCD Travel. Ska du resa längre fram i tiden? Då rekommenderas du att avvakta med att boka till efter 1 februari om möjligt. Det kommer underlätta övergången.

Resebokningar fram till den 31 januari 2023

Ska du resa i närtid? Då rekommenderar vi dig att boka via vår nuvarande resebyrå Egencia. Resebokningar ska göras med Egencia till och med sista januari, efter det sköter Egencia endast ombokningar och avbokningar på redan bokade resor.

Efter sista januari kontaktar ni Egencias kundtjänst via telefon eller e-post.
E-post: customer_service [at] egencia [dot] se
Telefon: 040 - 608 57 50

I samband att vi går över till ny resebyrå kommer Egencias självbokningssystem att stängas ned, därför är det viktigt att du sparar alla handlingar/bokningsbekräftelser inför resan, som du fått via e-post.

Bokningar från och med 1 februari 2023

Från och med den 1 februari ska alla resebokningar göras via BCD Travel Sweden AB.

Du hittar uppdaterad information om nuvarande och kommande resebyrå på Medarbetarwebben:

Mer information om BCD Travel Sweden AB kommer närmare avtalsstart.