Nytt presentationsmaterial om universitetet

Bild på förstasidan av Lunds universitets presentationsbroschyr 2022

Nu är 2022 års övergripande presentationsmaterial om Lunds universitet klart, med nya bilder samt uppdaterade siffror och fakta. Materialet består av en presentationsbroschyr, profiltexter och powerpointpresentation.

Broschyren finns både digitalt och i tryckt format. Digitala versioner som är tillgänglighetsanpassade kan du ladda ner här:

Tryckt broschyr

Broschyren är helt gratis och till för att användas, så beställ gärna till mässor, konferenser, receptioner, broschyrställ etcetera. I år skickar vi enbart ut broschyren till de större receptionerna (BMC, LUX, SOL, Eden, Kårhuset LTH samt Biskopshuset).

Den tryckta broschyren går att beställa via Media-Trycks webbshop (logga in med ditt lucat-id).

Profiltexter

Att beskriva och berätta om Lunds universitet i sin helhet kan vara svårt. Om du som medarbetare ska berätta om Lunds universitet finns ett dokument med färdiga profiltexter som du gärna får använda på hemsidor, i sociala medier, annonser etcetera när du kortfattat vill berätta om universitetet. Fakta och siffror om LU finns i tre olika textlängder:

Powerpointpresentation

Det finns en färdig powerpointpresentation med fakta och siffror om Lunds universitet. Använd de bilder som passar i din presentation för det aktuella tillfället. Presentationerna är tillgänglighetsanpassade.

Samlad sida med allt presentationsmaterial

Externt får ni gärna hänvisa till lu.se/presentationsmaterial