Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Se Odeums program för hösten 2022!

Bild av programmets framsida.

Odeum presenterar nu höstens evenemangsserie fylld av konserter, gästspel och samtal om musik. Temat för hösten är VÄRLDAR med många olika ingångar till musik.

Vi lär känna musikens egna världar, som vid föreläsningarna ”En värld av eget slag” och ”Transformationen av musikaliska världar”, men också de världar som musik kan vara ett uttryck för, som vid konserten ”I sagornas värld” med Palaestra vokalensemble. Missa inte heller våra Thursday Talks inom ramen för temat världar, där vi pratar om och får smakprov på världsmusik.

Under hösten gästas Odeum av Marinens musikkår från Karlskrona (13 oktober). En konsert inom ramen för den svenska Marinens 500-årsjubileum. Det andra gästspelet är av ett helt annat slag då barbershopgruppen Ringmasters (24 november) gästar med programmet "It's Showtime!"

Dessutom bjuder Lunds akademiska kör till en konsert med Johannes Brahms storslagna tyska requiem i mitten av november och så fortsätter Odeum sin serie "Tyska tänkare" där turen nu kommit till den inflytelserika filosofen Friedrich Nietzsche.

Hösten avslutas såklart med Odeum traditionella julkonserter med Lunds akademiska kör och Akademiska kapellet för att skapa stämning inför den stundande julhögtiden.

Kika i hela Odeums höstprogram och ladda ner programmet som pdf
 
Håll dig uppdaterad på Odeums webbplats www.odeum.lu.se