Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Utbildning: Att hantera allmänna handlingar i praktiken

Öppen bok

Lär dig begrepp inom dokumenthantering; få en presentation av universitetets dokumenthanteringsplan och hur du bör tänka och göra med allmänna handlingar och hur man förbereder dessa för arkivering.

När och var: 16 april klockan: 9:00-11:30, Lund. 

Anmälan sker via Kompetensportalen.

Målgrupp: Olika delar av kursen vänder sig till olika målgrupper. Delen om hur man söker i och använder dokumenthanteringsplanen är nyttig för alla inom LU. Delen om mer praktiskt handhavande av pappersdokument och filer i väntan på slutarkivering vänder sig till de administratörer som hanterar dessa handlingar.

Omdömen från tidigare kursdeltagare: 

”Jag fann kursen både upplysande och inspirerande i mitt fortsatta administrativa arbete. Bra också att få konkreta exempel, tips på hur man hittar i arkivsystemet och kontaktuppgifter var man ska vända sig när det dyker upp frågor. Därtill utmärkta och pedagogiskt skickliga kursledare.”

"En mycket bra kurs, bra innehåll, nyttig och dessutom underhållande! Bra kursledare som interagerar bra med varandra."

"Bra, grundläggande med plats för utvecklande diskussioner. Och lite humor vilket alltid gör det trevligt och lätt att ta sig till informationen!"

"Bra och kunniga kursledare, bra kursinnehåll."

”Mycket bra kursledare, engagerade och lätta att förstå.”