Välkomstdag för nyanställda

Universitetshuset höst

På vår Välkomstdag för nya medarbetare ges alla nyanställda oavsett befattning en möjlighet till både information och inspiration. Dessutom är det ett ypperligt tillfälle att lära känna dina nya kollegor.

Ny medarbetare vid LU? Välkommen till Lunds universitet!

Tisdagen den 11 oktober mellan klockan 9–12 är du välkommen till LUX där vår rektor Erik Renström berättar om universitetet, vår verksamhet och vårt uppdrag. Andra programpunkter erbjuder en inblick i hur verksamheten styrs, och en del av forskningen presenteras. På plats finns även en minimässa med olika aktörer inom och kring universitetet.

Registrera dig via Kompetensportalen.