Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Vi letar efter Framtidens innovationer

Illustration. Catrin Jacobsson.

Tillsammans med Sparbanken Skåne delar Lunds universitet ut 500 000 kronor till studenter och forskare med idéer som kan göra skillnad. Idéer som är så bra att de kan bli Framtidens Innovationer.

Har du en idé som kan göra skillnad? En idé som svarar till ett verkligt behov, som är hållbar, långsiktig och tillför samhällsvärde? Här är en möjlighet att kunna förverkliga den!
 
Sex pristagare kommer att få dela på 500 000 kronor – och givetvis få hjälp att förverkliga sina idéer.
 
Vi välkomnar idéer och projekt inom samtliga discipliner. Det kan handla om en idé som drivs med samhällsnytta eller systemförändring som främsta mål, eller en idé för en kommersiell marknad. Det enda formella kravet är att du, eller minst en av er om ni är flera, är student eller anställd vid Lunds universitet.
 
Sista ansökningsdag är 10 augusti.
 
Läs mer om Framtidens Innovationer 2022 på LU Innovations webbplats