Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Webbinarium för lansering av RQ20-rapporten

RQ20 Lund University's Research Quality Evaluation
RQ20 Lund University's Research Quality Evaluation

RQ20-rapporten presenteras vid ett öppet webbinarium den 26 mars kl. 15-16.15.

Under två år har RQ20-projektet engagerat 162 interna forskningsenheter, 4700+ LU-anställda, 37 externa paneler och cirka 220 rådgivare runt om i världen för att undersöka och förbättra universitetets förutsättningar för kvalitetsdriven forskning. Allt hårt arbete, fram till denna punkt, av alla inblandade har nu kulminerat i en slutprodukt; nämligen RQ20-rapporten, som innehåller material och information om projektets förlopp och resultat.

RQ20-rapporten presenteras vid ett öppet webbinarium den 26 mars kl. 15-16.15, där projektgruppen och andra nyckelpersoner kommer att reflektera över vad RQ20 har lärt dem om Lunds universitets långsiktiga förmåga att utveckla och stärka sin position i världen. Webbinariet markerar också slutet på RQ20-projektgruppens mandatperiod och RQ20-rapporten överlämnas därefter det till universitetsledningen som förvaltar resultatet framöver.

Vi välkomnar alla som vill vara med i detta evenemang!

Läs mer om evenemanget och registrera dig

Läs LUM:s artikel om RQ20-rapporten

Rapporten är nu tillgänglig på LUCRIS