Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Workshop för TA-personal: Effektivitet och produktivitet i vardagen

Tre kvinnor sitter och samtalar.

Svårt att hinna med alla arbetsuppgifter som alla tycks ha samma deadline? Är din arbetsvardag splittrad på grund av olika typer av uppgifter, som alla tycks vara lika viktiga?

Har du flera som rycker i dig och behöver stöd? Vi har strategier för hur du kan hantera allt det där och undvika (negativ) stress.

Finish on Time har under flera år hållit i utbildningstillfällen för akademisk personal. Efter att ha kört en pilot för TA-personal vid Lunds universitet har man skapat denna kurs som vänder sig till teknisk- administrativ personal. Workshopen syftar till att ge deltagarna nya strategier som är tillämpbara på deras arbetssituation.

Målgrupp: Teknisk- och administrativ personal.

Datum och tider:
3 maj, klockan: 9–16
19 september, klockan: 9–16
10 november, klockan: 9–16

Läs mer och anmäl dig: Workshop för TA-personal vid Lunds universitet: Effektivitet och produktivitet i vardagen

OBS! För personer i postdoktoral position, t ex forskare och biträdande forskare, rekommenderar vi Finish on Time for postdocs: Finish on Time Workshop for Postdocs: Academic productivity and stress management – the road to effectiveness (lu.se)