Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

1

dec

After work-seminarium om Claudia Goldins forskning – med Kerstin Enflo och Maria Stanfors

1 december 2023 16:15 till 17:30 | Seminarium
Kerstin Enflo och Maria Stanfors. Porträttfoton.
Kerstin Enflo och Maria Stanfors föreläser den 1 december om olika aspekter av Claudia Goldins forskning. Goldin tar emot det som ofta kallas ”Nobelpriset i ekonomi” i Stockholm senare i december. Hon är hedersdoktor vid Ekonomihögskolan i Lund sen 2011.

Varmt välkommen till ett kombinerat seminarium och after work kring om vår hedersdoktor Claudia Goldins prisbelönta forskning. För presentationerna står Kerstin Enflo och Maria Stanfors, båda professorer i ekonomisk historia på Ekonomihögskolan vid Lunds universitet.

Om evenemanget

Plats:

EC3:210, Holger Crafoords Ekonomicentrum, Tycho Brahes väg 1, 223 63 Lund
Karta

Inträde:

Gratis inträde

Målgrupp:

Detta evenemang riktar sig främst till lärare, forskare och studenter på avancerad nivå på Ekonomihögskolan vid Lunds universitet, men är öppet för alla som är intresserade.

Språk:

Engelska

Kontakt:

louise [dot] larsson [at] ehl [dot] lu [dot] se