Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

5

maj

Frukostchatt: Alkohol, doping, narkotika och tobak – ett växande problem i Lund?

5 maj 2021 08:15 till 09:00 | Övrigt
Person sitter och håller om huvudet med armarna. Foto.

I Lund tyder avloppsvattenprov på att det används en större mängd cannabis här än i andra delar av Skåne. Hur ser siffrorna ut egentligen och vad vet vi om användandet av droger, alkohol och tobak i Lunds kommun i olika åldersgrupper? Vad innebär dessa konsumtionsmönster för lundabornas hälsa? Följ med på ett samtal kring hur vi kan komma tillrätta med de utmaningar som finns, vad kan skolorna göra, och hur ska man tänka som förälder?

Om händelsen

5 maj 2021 08:15 till 09:00

Plats:

www.facebook.com/sustainabilityforum

Målgrupp:

Alla som är intresserade av frågor som berör utmaningar och det förebyggande arbetet med alkohol, narkotika, doping och tobak i Lund.

Kontakt:

jenny [dot] hansson [at] cec [dot] lu [dot] se