maj

Kunskapslunch – Förändrade arbets- och resmönster

5 maj 2021 12:15 till 13:00 | Seminarium
Person arbetar vid dator. Foto.

Coronakrisen har påverkat arbetslivet och arbetsrelaterade resor på ett sätt som troligen är bestående, också efter pandemin. Några av de verksamheter som påverkats i särskilt stor utsträckning är universitet och högskolor, där användningen av digitala verktyg för möten på distans tidigare var relativt liten, men där både undervisning och möten nu sker digitalt.

5 maj 2021 12:15 till 13:00

Plats: