Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

15

feb

Sista chansen! Lunchvisning av Kom som du är! ...och andra nyförvärv

15 februari 2024 12:00 till 12:30 | Utställning
Två vita gipsskulpturer på ett bord. En räv tittar upp ur en låda och en pojke blundar och sitter i skräddarställning. Pojkens armar är två grenar.
Kom som du är! ...och andra nyförvärv, Emma Kronvall, Ensamräv och Trädpojke, 2016. Foto Emma Krantz Skissernas Museum (2).jpg Photo: Emma Krantz / Skissernas Museum

Sista chansen för anställda vid Lunds universitetet att få en lunchvisning av Skissernas Museums stora utställning "Kom som du är! …och andra nyförvärv". Här presenteras ett urval av de hundratals nyförvärv som museet har gjort under de senaste åren. Skisserna ger spännande inblickar i konstnärernas arbetsprocesser och hur idéer växer fram och tar form.

Om evenemanget

Plats:

Skissernas Museum

Kontakt:

katarina [dot] lilliequist [at] skissernasmuseum [dot] lu [dot] se