Arbetsmiljödagen 28 april - på distans!

Övrigt
Den 28 april är det Internationella Arbetsmiljödagen, vilket vi på Lunds universitet vill uppmärksamma. Men på grund av den rådande situationen arrangerar vi i år dagen i ett annat format än det som från början var tänkt, nämligen på distans!

Universitetets centala SAM-team* ger dig möjlighet att ta del av olika arbetsmiljörelaterade tips, information och inspiration på distans, i lugn och ro och var du än befinner dig.

Informationen vänder sig till dig som är chef, skyddsombud, arbetsmiljösamordnare, anställd eller student med intresse för arbetsmiljöfrågor.

Välkommen in till årets arbetsmiljödag på HR-webben

*Om SAM-teamet

I Lunds universitets centrala SAM-team samordnas det universitetsgemensamma stödet i det systematiska arbetsmiljöarbetet, t ex utbildningsinsatser inom arbetsmiljöområdet, den årliga SAM-uppföljningen och informationen på HR-webbens arbetsmiljösidor. I SAM-teamet ingår medarbetare från Företagshälsovården, LU Byggnad, Sektionen HR och Student och utbildning.

Tid:
2020-04-28 00:00