INSTÄLLT! Folkets Hörna med Mårten Melin, Eva Gustafsson och Markus Tullberg

Folkets Hörna
För alla som är intresserade av texter och skrivandeprocessen!

***OBS INSTÄLLT***

Folkets hörna – work in progress är en scen för skönlitterära texter under arbete. På Folkets hörna medverkar vid varje tillfälle tre författare, en som redan är etablerad och två som ännu ej givits ut på de etablerade förlagen. Varje författare läser upp ett kort utdrag ur ett pågående skrivprojekt och får sedan respons av två skrivpedagoger, som leder samtalen, de andra medverkande författarna och publiken. På så vis får författarna en unik möjlighet att testa sina work in progress på andra och publiken en unik möjlighet att få insyn i, och påverka, en författares skrivprocess.

Kvällens medverkande:

Mårten Melin
Eva Gustafsson
Markus Tullberg

Samtalet drar igång kl 18:30!

Folkets hörna arrangeras med stöd av Region Skåne, Kulturrådet och Lunds Kommun.

➤ Fri entré för anställda vid Lunds universitet. För övriga gäller entréavgift till museet, se priser och rabatter

Tid:
2020-04-15 18:00 till 21:30