Musikhögskolans julkonsert / Christmas concert

Konsert
Lunds universitet och Musikhögskolan i Malmö hälsar alla medarbetare hjärtligt välkomna till Musikhögskolans julkonsert fredag 13 december 19:00 i Lunds domkyrka. Lund University and the Malmö Academy of Music warmly welcome all staff to the Malmö Academy of Music’s Christmas concert.

Stämningsfull julmusik med stor kör, kammarkör, symfoniorkester, ensembler och solister under ledning av Mats Paulson

Välkommen att hämta din fribiljett mot uppvisande av LU-kort på bokhandeln Arken, bredvid Domkyrkan. Fribiljetterna finns tillgängliga mellan18 november och 5 december, men antalet fribiljetter är begränsat. För medföljande sällskap finns biljetter till försäljning på Arken fram till konsertdagen.

Hjärtligt välkommen!

Torbjörn von Schantz, rektor vid Lunds universitet

Ann-Charlotte Carlén, rektor vid Musikhögskolan i Malmö

------------------

The Malmö Academy of Music’s Christmas concert

Atmospheric Christmas music with a large choir, chamber choir, symphony orchestra, ensembles and soloists under the direction of Mats Paulson.

You are welcome to collect your free ticket on presentation of your LU card at the Arken bookshop, next to the Cathedral. Free tickets are available from 18 November until 5 December. The number of free tickets is limited.

Tickets for accompanying guests are on sale at the Arken bookshop until the day of the concert. Please arrive in good time!

Welcome!

Torbjörn von Schantz, vice-chancellor of Lund University