Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Internationell marknadsföring och rekrytering

Internationell marknadsföring och rekrytering (IMR) är ansvarig för Lunds universitets internationella marknadsaktiviteter för att öka varumärkeskännedom om Lund som studiedestination och att rekrytera internationella studenter till Lunds universitets utbildningar. Marknadsaktiviteter och kommunikation med potentiella studenter hanteras genom hela rekryterings-, antagnings- och konverteringsprocessen.

Teamet ansvarar också för Lunds universitets internationella marknadsföringskanaler, inklusive universitetets internationella Facebook-sida och Instagram-sida samt broschyren "International Student Prospectus". Dessutom håller gruppen i virtuella rekryteringsevenemang för presumtiva internationella studenter samt deltar i fysiska rekryteringsevenemang världen över.

IMR-teamet koordinerar och förvaltar stipendieprogram och hanterar avtal med utbildningsagenter, kontakter med Lunds universitets utbildningskoordinatorer, antagningskontoret, LU Bostäder och ekonomiavdelningen.

Vem kontaktar jag?

Kontaktinformation

Externa relationer

Avdelningen för alumnrelationer, arbetslivssamverkan och nationell studentrekrytering

Avdelningen för internationalisering

Hitta kontaktuppgifter i Lucat till samtliga anställda vid Externa relationer