Strategiska partnerskap och nätverk samt mobilitet för anställda

Mobilitet för anställda vid Lunds universitet

• Erasmus lärarmobilitet - ErasmusTeaching [at] er [dot] lu [dot] se
  • Erasmus personalfortbildning - ErasmusStaff [at] er [dot] lu [dot] se

Resebidrag för anställda vid Lunds universitet

Avtal, projekt och samverkan

Universitetsövergripande partnerskap

Administrativt stöd:

• University of Nottingham - Christina Grossmann
  • Universität Hamburg - Petra Moser-Nørgaard
  • University of Maryland - richard [dot] stenelo [at] er [dot] lu [dot] se (Richard Stenelo)
  • University of Toronto - richard [dot] stenelo [at] er [dot] lu [dot] se (Richard Stenelo)

Regionkoordinatorer

Program och nätverk

Externa relationer

Avdelningen för alumnrelationer, arbetslivssamverkan och nationell studentrekrytering

Avdelningen för internationalisering

Hitta kontaktuppgifter i Lucat till samtliga anställda vid Externa relationer