Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Mata in information

LUCRIS består av en rad moduler, information som matas in i dessa kan sedan kopplas till varandra för att synliggöra Lunds universitets forskning.

Här besvaras de viktigaste frågorna:


Vad ska matas in i LUCRIS?

För dig som forskare innebär registrering av olika sorters forskningsuttryck i LUCRIS, så som publikationer, aktiviteter, projekt med mera, att du kan synliggöra bredden av din forskargärning. Du kan dessutom snabbt och enkelt skapa CV:n baserat på informationen du matat in.

Generellt ska enbart sådant som har någon form av koppling till forskningsgärningen registreras i LUCRIS. Undantag kan vara sådan information som läggs in i profilen som ska synas i ditt CV, t ex tidigare anställningar.

Var ska det matas in?

All information matas in i databasen LUCRIS och är sökbar för alla som kan logga in med LUCAT ID.

Logga in i LUCRIS (med ditt LUCAT ID)

Hur ska det matas in?

Inmatning av information i LUCRIS görs via respektive modul, läs mer om vad du kan lägga in och hur på följande undersidor:

Information som läggs in under en modul kan kopplas till information i en annan modul genom att ange att de har en relation, på så sätt kan man till exempel synliggöra vilka kontrakt som finansierat vilka projekt och vilka publikationer som presenterats i vilka sammanhang.

Var syns det jag matat in?

Den mesta, men inte all, information som matas in i LUCRIS är också synlig i Lunds universitets forskningsportal. Det som inte syns där är exempelvis detaljerad kontraktsinformation från de externfinansierade kontrakten (i systemet kallat awards) samt information/filer som blivit dolda i forskningsportalen, detta görs av den som registrerar informationen.

Besök Lunds universitets forskningsportal

 

  Sidansvarig:

  Kontakta LUCRIS-supporten

  E-post: servicedesk [at] lu [dot] se

  Telefon: 046-222 90 00
  (måndag-fredag 8:00-17:00)

  Webbformulär: support.lu.se

  Telefon: 046-222 00 00 (växel)
  Postadress: Box 117, 221 00 LUND
  Organisationsnummer: 202100-3211
  Fakturaadress: Box 188, 221 00 LUND

  Webbplatsansvarig: medarbetarwebben [at] lu [dot] se
  Om den här webbplatsen
  Tillgänglighetsredogörelse