Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Jonas Andersson

E-post: jonas [dot] andersson [at] kommunikation [dot] lu [dot] se

Kommunikatör vid Media och profilering
Telefon: +46 46 222 70 17
Mobil: +46 72 738 58 58
Hämtställe: 22

Beskrivning

Jag är pressekreterare och kommunikatör på Sektionen Kommunikation. Jag hjälper journalister att hitta rätt forskare eller andra personer inom universitetet. Jag producerar pressmeddelanden och nyheter till den externa webben och är redaktör för universitetets Facebook-sida för nyhetsbrevet Apropå. Jag ger även råd och stöd till forskare och kommunikatörer i mediafrågor. Jag jobbar även med kommunikation och pressfrågor på LTH, på Avdelningen Kommunikation och samverkan.

Pressansvarig vid Kommunikation och Samverkan, LTH
Hämtställe: 55
Besöksadress: Kårhuset, John Ericssons väg 3, Lund