Universitetsövergripande beslut med anledning av coronaviruset/covid-19

Med anledning av rådande utbrott av coronaviruset har rektor fattat ett antal universitetsövergripande beslut. Utöver dessa finns även vägledningar mm.

Alla dokument nedan öppnas i ny flik och presenteras i kronologisk ordning.

Rektors universitetsövergripande beslut gällande coronaviruset/covid 19

Beslut om upphävande av beslut mot bakgrund av pågående coronapandemi (covid-19). Beslut 2022-03-24. (PDF 62 kB)

Vaccination mot covid-19. Beslut 2021-05-12 (64 kB)

Kontakt

Har du frågor med anledning av corona så ska du som medarbetare i första hand vända dig till din närmaste chef.

Vid behov finns även möjlighet att skicka frågor till: corona [at] lu [dot] se