Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Villkor för deltagande i projekt

När Lunds universitet deltar i ett uppdrag eller samarbete med en extern part, så berör detta givetvis de forskare, doktorander, studenter eller andra som deltar i uppdraget/samarbetet.

När universitetet ingår ett avtal om uppdrag eller samarbete et cetera där det finns villkor om rätten till resultat, sekretess och publicering, som berör de enskilda deltagande anställda måste därför de enskilda deltagarna underteckna nedanstående avtal (svensk- och engelskspråkig version). Detta ska göras före det att själva avtalet om uppdrag/samarbete undertecknas:

Villkor för deltagande (Word, 18 kB, nytt fönster)

Conditions for participation (Word, 31 kB, nytt fönster)

Deltagare från Lunds universitet som ansluter till projektet därefter ska underteckna före sitt inträde. De undertecknade handlingarna ska diarieföras.

Om du har frågor kring detta är du välkommen att kontakta avdelningen Juridik vid sektionen Juridik och dokumenthantering.

Kontakt

Vid frågor om avtal, kontakta:

Sanna Håkansson (N, EHL, S, J, K, HT, USV, LUCE)
Jurist
sanna [dot] hakansson [at] legal [dot] lu [dot] se  
+46 46 222 08 10

Sara Lindgren (M - IKVM, IKVL, hälsovetenskaper; Max IV)
Jurist
sara [dot] lindgren [at] legal [dot] lu [dot] se
+46 46 222 76 52

Carl Petersson (LTH - kemiska institutionen, fysik; M - EMV, ITM, ILM; gemensam förvaltning och ER, EHL, S, J, K, HT, USV, LUCE)
Jurist
carl [dot] petersson [at] legal [dot] lu [dot] se  
+46 46 222 76 41

Hanna Stam (LTH utom kemiska institutionen och fysik)
Jurist
hanna [dot] stam [at] legal [dot] lu [dot] se  
+46 46 222 71 41