Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Studion

i Gamla Biskopshuset

Studion är anpassad för hybridmöten, d.v.s. möten där publiken deltar digitalt. Studion är endast menad att hysa en moderator samt ett fåtal talare eller paneldeltagare.

 
En film om studion i Gamla Biskopshuset. Inget tal.

Tekniker ingår

I priset ingår tekniker som på plats sköter en avancerad mötesteknik med flera olika kamerapositioner, storbildsskärmar och professionella ljud- och ljuslösningar. Teknikerna kontrollerar också att det finns en fungerande uppkoppling till de talare som deltar digitalt.

Priser

Studion kan bokas under minst två timmar och priset är beroende av den teknik som ska användas och hur mycket för- och efterarbete som krävs av teknikerna.   

Pris: 45 – 75 tkr

För mer information: bokning [at] service [dot] lu [dot] se

Fika och något gott att äta

Självklart kan du beställa både fika och lunch under mötet.

Restriktioner gäller

Även i studion gäller regeln om att max 8 personer får vistas samtidigt i lokalen. Vanligtvis vistas fyra medarbetare från LU Konferens i Gamla Biskopshuset och detta innebär att endast fyra personer, från mötesarrangören, kan delta fysiskt under mötet samtidigt. Deltagarna kan komma och gå under mötets gång så länge deras antal inte överstiger fyra personer, samtidigt. Vi hjälps åt att säkerställa social distansering.

För mer information: bokning [at] service [dot] lu [dot] se