Lunds universitet firar 350 år. Läs mer på lu.se

Var med och skapa en uppdragsutbildning

Lunds universitet har det senaste året haft 310 arbetsgivare som beställare och nyttjare av våra uppdragsutbildningar. Kunderna finns på såväl den lokala och nationella marknaden som den internationella, vilket gett oss en rik erfarenhetsbank, ett brett kontaktnät och många nya infallsvinklar.

Alla utbildningsidéer är intressanta – hör av dig!

Lunds universitet erbjuder ett stort utbud av öppna uppdragsutbildningar. Vi skräddarsyr årligen också uppdragsutbildningar åt aktörer av skiftande karaktär, där möjligheterna i praktiken är oändliga. Lång eller kort, tvärvetenskaplig eller inte – ingen utbildning är bättre eller sämre än någon annan.

Universitetet uppmuntrar dig som anställd att arbeta med uppdragsutbildning. Det utgör en viktig del av vår så kallade tredje uppgift. Sitter du på en spännande kontakt eller har en idé om en uppdragsutbildning som vi tillsammans kan skapa? Tveka inte att höra av dig till LUCE med dina tankar eller frågor!

Du når oss på telefon 046-222 07 07 eller e-post info [at] education.lu.se

Möt några som engagerat sig i uppdragsutbildning

Intervjuer med lärare som undervisat på uppdragsutbildningar

Uppdragsutbildningen 2015 – i siffror